Valmentajan vauhdikasta elämää johtoryhmätutkimuksen tulosten parissa

Valmentajan elämä, myös loppuvuodesta tehdyn johtoryhmätutkimuksen tulosten läpikäyntien parissa, on mielenkiintoista ja vauhdikasta.

Ulkopuolisen sparrarin tuomia objektiivisia näkemyksiä johtoryhmien toiminnan kehittämiseen on asiakkaiden taholta kiitelty, kertoo Päivi Pentti.

Tekemämme johtoryhmätutkimus paljastaa monipuolisesti suomalaisten johtoryhmien vahvuudet ja kipupisteet. Yhdessä pohtien löytyy tavallisesti myös lääkkeet, joilla aloittaa toiminnan parantaminen. Kehittämisen vaikuttavuuden haluamme varmistaa tekemällä prosessien alussa erilaisia lähtötilannekartoituksia, jotta sitten loppumittauksessa voimme todeta edistymisen. Valmentajan työn vaikuttavuuden ja laadun mittarina toimivat tietysti erilaiset palautekyselyt, mutta myös mutu-tuntuma. Mikäli asiakas sanoo valmennuksen päätteeksi, että tästä ”oli meille hyötyä”, ”otamme nämä kaksi asiaa käyttöön”, voi olla tyytyväinen.

Olen tavannut näissä merkeissä parisenkymmentä johtoryhmää. Parhaana päivänä kävin kolmessa hyvin erilaisessa johtoryhmässä kertomassa tuloksia; aamulla hoiva-alaa Helsingissä, puoliltapäivin rahoitusalaa Salossa ja iltapäiväksi vielä Helsinkiin teollisuusyritykseen. Päivän saldona mahdollisuus jatkaa keskustelua johtoryhmäläisten vahvuuskartoituksesta ja idea aivan uudenlaisesta markkinoinnillisesta yhteistyöstä. Lisäksi upea mahdollisuus tutustua ja oppia erilaisten yritysten todellisuudesta! Päivän saldoon voi laskea myös kolmisen sataa ajokilometriä, kuraisen auton ja pari peltipoliisin välkähdystä.

Matka jatkuu – kohti mielenkiintoisia hankkeita.

Päivi Pentti
Valmentaja, johtaja, HRM Partners 

Lue lisää johtoryhmätutkimuksestamme tämän linkin takaa

 

Avainsanat