Mitkä 7 ravintoainetta ovat elämäsi lautasella?

Osa 11. Pohdittua pyöräillessä.

Huomaan tällä hetkellä miettiväni kaikkia asioita suhteessa aikaan ennen lomia ja loman jälkeen. Enkä taida olla ainoa. Vietämme töissä suurimman osan ajastamme. Tämän vuoksi työ sekä mahdollistaa että rajoittaa elämäämme. Monet haaveilevat enemmästä vapaa-ajasta, mutta jos työt loppuvat kokonaan saattaa tilanne ahdistaa. Pahinta on epävarmuus tulevaisuudesta.

Meidän kaikkien olisi välillä hyvä pohtia, mitkä asiat ovat elämässä ihan oikeasti tärkeitä ja tuottavat minulle mielihyvää.

  • Olenko ehtinyt huolehtia omasta hyvinvoinnistani ja kehittymisestäni?
  • Entä onko turvaverkkoni kunnossa ja käytänkö sen ylläpitämiseen riittävästi aikaa?

Loma on hyvää aikaa keskittyä itselle tärkeisiin asioihin ja akkujen lataamiseen

Suosittelen tarkistamaan Healthy Mind Platterin avulla, mihin asioihin olet panostanut viime aikoina ja miten toivoisit tilanteen olevan. Onko lautasmallisi oikeanlainen ja saavatko aivosi riittävästi ravinteita?

 

Elina Palmroth-Leino
Leadership Coach, joka taitaa olla loman tarpeessa

 

Avainsanat